Workshop Tiffany

Tiffany dan denk je gauw aan die oude lampen, maar je kan er zoveel meer mee doen. Een paneeltje A4 maken via een uitgekozen patroon En kan je starten volgens afspraak. In een dag van 6 uur ga je eerst proef glas snijden, dan glas uitzoeken, slijpen, in koperfolie zetten, solderen en oude look geven. kosten 125,= incl. materiaal gebruik gereedschap, Lunch koffie, thee lekkers.

De workshop die op dit moment loopt als aanbiedingsdeal, is een workshop bloemen maken, duur 2.5 uur van 89,= euro voor aanbiedingsprijs 42,50 euro incl. materiaal, koffie, thee en lekkers. Wat ga je doen, uit voorbewerkt glas kies je 2 a 3 bloementjes. Deze gaan we omwikkelen met koperfolie en dan gaan we het geheel solderen.

--------

Je kan tijdelijk ook kiezen voor een workshop glas in randlood zetten, keuze uit een bloem of vlindertje. duur 2.5 uur ook deze aanbiedings workshop is van 89,= euro voor 42,50 euro incl. materiaal, koffie, thee en lekkers Hier ga je uit restglas de vorm snijden en dan in het randlood zetten en aan elkaar solderen. Deze workshops zijn in het Atelier in Schayk. Zie ik je/jullie daar. of met vrijgezellen feestje.